tiistai 4. kesäkuuta 2013

Banaanipannukakut aamupalapöytään

Banaanipannukakut on maukkaita ja helppoja valmistaa vaikka aamupalaksi. Ne sopivat myös välipalaksi tai iltapalaksi. Banaani antaa amerikkalaistyylisiin pannukakkuihin kivan lisäsäväyksen ja tekee niistä vähän ravitsevampia.

Tällä reseptillä valmistat noin kolmelle - neljälle hengelle sopivan annoksen pannukakkuja aamiaispöytään. Pannukakut valmistuvat noin puolessa tunnissa.
Banaanipannukakut odottavat täytteitä

Resepti

2 kananmunaa
2,5 dl maitoa
3 dl vehnäjauhoja
1 iso banaani
2 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta
50 g voita

Valmistus

Pannukakku banaaniviipaleilla ja hunajalla
Vatkaa kananmunat ja maito. Lisää kuivat aineet sekä soseutettu banaani ja vatkaa taikinan sekaan. Lisää vielä sulatettu voi taikinaan ja sekoita tasaiseksi. Paista pannukakut pienellä paistinpannulla tai lettupannulla. Voit laittaa reilummin taikinaa pannulle niin saat paksumpia pannukakkuja.

Tarjoilu

Tarjoile banaanipannukakut banaaniviipaleiden, suklaalevitteen tai hunajan kanssa. Voit myös yhdistellä omia suosikkejasi. Aamupalalla banaanipannukakut kruunaa hyvä espresso. Myös tuoremehu sopii hyvin aamiaispöytään pannukakkujen seuraksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti